mayo 17, 2020

DILLUNS 18 DE MAIG

5è CATALÀ

Bon dia esportistes! Avui engeguem un projecte d'escriptura que ens ocuparà una setmaneta i mitja. La feina us la presento en un genially que he titulat: "Explica'm un conte". Justament, és això el que farem a final del projecte: cada un/-a haureu escrit el vostre propi conte meravellós. Heu de seguir molt bé les indicacions que us vaig donant al bloc. Estarà tot molt explicat no entreu al genially sense primer haver llegit les indicacions al bloc.

ACTIVITAT 1 

Escolteu l'àudio de la pàgina d'inici de la presentació i feu el punt 1: L'estructura del conte. Llegiu molt bé quin és l'estructura del gènere narratiu dels contes. Aneu clicant a dins de les finestretes.


Feu el punt 2 (cliqueu a la finestra i a la llum de l'arbre). Fòrmules d'inici i d'acabament
Apunteu una fòrmula d'inici i una altra d'acabament que us agradi (al final les utilitzareu al vostre conte). Ho apunteu a la llibreta de l'operació del dia si voleu amb un titolet que posi: el conte.



ACTIVITAT 3 i puntet

Llegeix el conte clica al puntet 3 (tal i com diu l'activitat llegeix el conte per la lletra petita si no faràs malament la feina). Una vegada acabis ves al punt del pou i fes el joc sobre l'estructura del conte.


ACTIVITAT4. El personatge misteriós

Ves obrint i llegint les dades de la biografia d'aquest personatge famós. Envia'm la teva resposta per intranet. Pots buscar informació a internet i també poden ajudar-te. 

Per avui hauràs acabat! Recorda que com he dit per intranet el conte l'hauràs d'entregar el dilluns 25 de maig.